UZICE na Internetu Uzice na Internetu

Kontakt: https://www.uzice.net/kontakt/


"UZICE na Internetu" je casopis koji se u elektronskom obliku pojavljuje svake sedmice na najvecoj svetskoj racunarskoj mrezi - Internetu.

Elektronsko izdavanje novina, odnosno informacija o Uzicu i Zlatiborskom okrugu, i njihovo stavljanje na Internet, odgovor je na zahteve veceg broja nasih ljudi u svetu da i na ovaj nacin mogu biti blizi svom gradu i kraju, odnosno saznati sta se ovde dogadja u drustvenom, privrednom i kulturnom zivotu.

"UZICE na Internetu" predstavlja zbir odabranih informacija koje se jednom sedmicno, a specijalni prilozi i cesce, stavljaju na mrezu i tako su dostupni svim korisnicima u svetu koji se zanimaju za ljude i dogadjaje, zivot i rad, u uzickom kraju. E-mail izdanje izlazi ponedeljkom a WEB izdanje utorkom.

Elektronsko izdanje sadrzi razlicite vrste informacija (izvestaje, reportaze, intervjue, vesti, marketinske poruke, oglase) u rubrikama Blic, Intervju, Fokus, Knjige, Izlozbe, Uz kaficu, Carlijanje, Sport i drugim, a otvoreno je za poruke korisnika i iz sveta i iz zemlje.

Casopis je dostupan svima koji imaju pristup Internetu, putem automatskog prosledjivanja sa mail liste onima koji izraze zelju da redovno dobijaju ove informacije. Takvih vec ima dovoljan broj u svetu, a i u zemlji, da je sve ovo i vredelo zapoceti, a povecavanje broja korisnika samo ce sliku o Uzicu jos vise rasiriti po svetu. Za one kojima tako vise odgovara, pripremamo i azurno WEB izdanje casopisa koje ce cesto imati i vise sadrzaja,

Ocekujemo da nam se javite, da posaljete svoje tekstove, predloge, sugestije. Svojim prijateljima preporucite da i oni citaju "UZICE na Internetu". Samo treba da posalju poruku na https://www.uzice.net/kontakt/ da bi postali nasi redovni citaoci ili jednostavno da svrate na nas sajt.


DataVoyage