INTERNET PREZENTACIJA UŽIČKOG KRAJA U CD IZDANJU

Zbog velikog interesovanja posetilaca omogućili smo da prezentaciju užičkog kraja na Internetu možete da koristite i sa kompakt diska.

Disk sadrži celu prezentaciju užičkog kraja zajedno sa prezentacijama jednog broja preduzeća i organizacija sa ovog područja. Na njemu se nalaze i svi brojevi časopisa "Užice na Internetu" uključujući i brojeve koji su izlazili za vreme agresije NATO na našu zemlju i foto servisa koji smo pravili u tom periodu beležeći sva dejstva NATO snaga kao i druge važnije događaje.

Prezentacija je prilagođena upotrebi sa CD-a tako da je kretanje kroz nju olakšano iz punu funkcionalnost spoljnih linkova koji upućuju na prezentacije koje se takođe nalaze na ovom disku. CD sadrži i instalacione verzije programa Netscape Communicator i Internet Explorer u verzijama za Windows 3.11, Windows 9x, Windows NT i Windows 2000.

Kompakt disk je bogato je opremljen. Štampa omota i samog CD-a je u punom koloru, atraktivnog dizajna. Želja nam je bila da napravimo reprezentativnu publikaciju koja može da posluži u raznim prilikama.

CD izrađujemo prema porudžbini, što znači da na njega snimamo trenutno aktuelnu verziju prezentacije.

Ovaj CD nije komercijalni proizvod. Cena od 20 DEM za jedan primerak, namenjena je pokrivanju troškova njegove pripreme i izrade. U cenu nisu uračunati troškovi pakovanja i poštarine.

Napomena: postoji mogućnost da na CD snimimo podatke tako da kasnije na isti disk možemo naknadno da Vam dosnimavamo izmene. Naglasite prilikom porudžbine ako želite da Vam tako snimimo CD. Kasnije dosnimavanje je besplatno a vršimo ga samo ako lično donesete CD. Pažnja, neki računari ne mogu da pročitaju ovakve CD-ove, zato vas molimo da prvo proverite da li će takav CD kod vas raditi.

Korisnici iz Jugoslavije mogu CD preuzeti lično kod nas ili pouzećem. Korisnici iz inostranstva će od nas dobiti informaciju kako nam mogu uplatiti potreban iznos a CD ćemo poslati nakon izvršene uplate.


PORUDŽBENICA

Ovim neopozivo naručujem primeraka kompakt diska "Prezentacija užičkog kraja na Internetu". Porudžbinu ću preuzeti .

Ime i prezime:
Mesto:
Ulica i broj:
Poštanski broj:
Država:
Broj telefona:
Email:

Nakon prijema Vaše porudžbine prvo ćemo Vas kontaktirati radi potvrde i dogovora oko detalja. Podaci koje nam pošaljete će biti korišćeni samo za potrebe izvršenja porudžbine.


[početak][sadržaj][geografija][kultura][manastiri][privreda][turizam][sport][organizacije][webmail]
[zanimljivosti][adresar][dogadjaji][druženje][informacije][mediji][autori][sponzori][email]

www.uzice.net

Jugoslovenski TOP Portal