Verovatno već znate da naš sajt postoji od 1996. godine. Za to vreme na njemu je angažovan mali tim stalnih saradnika i veliki broj povremenih.

Sada imamo nameru da znatno pojačamo aktivnosti na proširenju sadržaja a za to nam je potrebna Vaša pomoć. Ako ste zainteresovani, javite nam se.

Da, dobro ste čuli treba nam pomoć. Sajt Užica je nekomercijalan projekat i mi smo svi angažovani volonterski. Ako ste voljni da volontirate, dobrodošli.

Međutim itekako ima šanse i da zaradite. Povremeno iskoči i neki posao, pa ako budete angažovani u njemu, biće i para.

Da ne zaboravimo, sajt ima interesantnu ponudu reklamnog prostora. Ako ste umešni u prodaji, obradovaćete sopstveni budžet.

KO NAM TREBA?
ZARADITE

Potrebni su nam saradnici za marketing. Radi se na procenat. Ukoliko imate smisla za marketing i trgovinu, umete da prodate ono što nudite klijentu, možete dobro zaraditi. Zainteresovani smo za saradnike iz celog užičkog kraja, ne samo iz Užica.

VOLONTIRAJTE, UČITE I ZABAVITE SE

Potrebni su nam saradnici za sakupljanje, obradu i pripremu materijala za sajt. Treba da ste vični pisanju i istraživanju i da volite da upoznajete naš kraj i ljude. Poznavanje specifičnih oblasti kao što su kultura, istorija, sport, književnost, umetnost i slične je dodatni plus. Najčešći zadaci će biti da obradite zadatu temu, odnosno da pripremite tekst i pronađete neku lepu ilustraciju za njega. Posao je interesantan i nije naporan. Rokovi su labavi a imaćete i veliku slobodu u izboru tema.

Potrebni su nam saradnici za dizajn, izradu i održavanje delova sajta. Potrebno je znanje WEB tehnologija kao i rad u grafičkim programima.
Ovo su pre svega volonterski poslovi. Radićete uglavnom kod svoje kuće, na svom računaru. Sve u svemu, ako imate volje i mislite da možete da pomognete da ovaj sajt napravimo boljim, javite nam se. Ako iskoči prilika, bićete angažovani i u komercijalnim poslovima.

ŠTA VI DOBIJATE?

Pre svega imate mogućnost da radite i da se družite sa ljudima koji su eksperti u raznim oblastima i priliku da naučite mnogo toga, naročito o Internetu. Ukoliko želite da se dokazujete ovo Vam je prava prilika. Svi Užičani na Internetu posećuju ovaj sajt tako da ćete sigurno biti primećeni. Verovatno ste već primetili da su svi autori na našem sajtu potpisani.


JAVITE NAM SE: office@uzice.net


[početak][sadržaj][geografija][kultura][manastiri][privreda][turizam][sport][organizacije][webmail]
[zanimljivosti][adresar][dogadjaji][druženje][informacije][mediji][autori][sponzori][email]

www.uzice.net

Jugoslovenski TOP Portal