BESPLATNA PROMOCIJA VAŠEG SAJTA NA www.uzice.net

Ovaj sajt spada u veoma posećena internet mesta u našoj zemlji sa odličnim rejtingom na velikim internet pretraživačima kao što su Google, Yahoo, Krstarica, Radar, Alexa.

Odličan rejting prati i odlična posećenost. Iskoristite priliku da svoju internet prezentaciju, a kroz nju i svoju delatnost, promovišete preko www.uzice.net.

Ne nudimo Vam samo dobru posećenost, već i jasno definisanu ciljnu grupu - korinike koji žive u Užicu i užičkom kraju, odavde su poreklom ili su na neki drugi način vezani za ovaj kraj.

UziceNet u svojoj ponudi ima komercijalnu promociju i naši klijenti su zadovoljni njenim efektima. Međutim, promotivni potencijali našeg sajta su vam dostupni i potpuno besplatno.

UziceNet je organizovan kao katalog informacija i Vaš link ubacen u ovaj katalog nema status reklame nego informacije što privlači mnogo veći broj posetilaca. Link možete postaviti u bilo kojoj oblasti na www.uzice.net u koju se Vaš sajt po svojoj tematici uklapa.

Da bi ste ubacili link, potrebno je samo da na naslovnu stranu svoje prezentacije postavite link prema sajtu www.uzice.net. Ništa više.

Link koji postavljate može biti tekstualan i treba da glasi: Member of Uzice.NET. Veličina slova treba da bude dovoljna da se tekst čita. Kod koji treba da stavite u svoju stranu je sledeći:

<a href="http://www.uzice.net/" target="unweb">Member of Uzice.NET</a>

Ukoliko više volite banere na ovoj strani smo vam dali veliki izbor, pa iskoristite onaj koji Vam najviše odgovara ili ga napravite i sami.

USLOVI
 • Vaš sajt mora da bude u jasnoj relaciji sa užičkim krajem
 • Mi moramo da se saglasimo sa postavljanjem vašeg linka na našem sajtu, što ćemo i učiniti osim u izuzetnim slučajevima sajtova neprihvatljivog sadržaja
 • Na Vašem sajtu na naslovnoj strani treba da postavite tekstualni link ili baner koji će istovremeno biti i link na naslovnu stranu našeg sajta (www.uzice.net). Baner možete izabrati od ponuđenih ili se sa nama dogovoriti oko izgleda i sadržaja banera koji se više uklapa u vašu koncepciju.

  Ukoliko su ovi uslovi ispunjeni na www.uzice.net ćemo postaviti Vaš link i to na nekoj od sekundarnih strana (Geografija, Kultura, Privreda, Turizam, Sport, Zanimljivosti, Mediji i sl.) u obliku u kome se na ovim stranama nalaze svi ostali linkovi. Link će biti postavljen na stranu na koji po svojoj tematici, logički spada, naravno u dogovoru sa Vama.

  Ukoliko na svom sajtu imate više logičkih celina i želite za svaku da stavite poseban link na UžiceNet, uslovi važe za svaku celinu pojedinačno.

  PRIJAVA LINKA

  Adresa vašeg sajta:
  Naziv na srpskom:
  Naziv na engleskom:
  Vaša email adresa:
  Oblast u kojoj želite link:

  Dodatni komentari:

  potvrdjujem da je na nasem sajtu na naslovnoj strani postavljen tekstualni link ili baner sa linkom na www.uzice.net

   

 • STAVITE NA SVOJ SAJT JEDAN OD OVIH BANERA I IMAĆETE BESPLATAN LINK NA www.uzice.net

  [početak][sadržaj][geografija][kultura][manastiri][privreda][turizam][sport][organizacije][webmail]
  [zanimljivosti][adresar][dogadjaji][druženje][informacije][mediji][autori][sponzori][email]

  www.uzice.net

  Jugoslovenski TOP Portal